Personal coaching

Coaching MET IMPACT

Elk persoon is uniek

Elk persoon is uniek en ervaart het leven op een individuele manier, met eigen reacties op wat op zijn of haar pad komt. Tijdens de sessies werk ik met je samen om inzicht te geven in je (onbewuste) patronen, gedachten en overtuigingen. Ik deel mijn ervaringen, gedachten en gevoelens om je op een snelle manier hiervan bewust te maken. Door nog meer bewust te worden van je eigen krachten en kwaliteiten kun je meer eigenheid in je dagelijkse leven brengen. Hierdoor groei je niet alleen persoonlijk, maar bereik je ook je doelen met meer gemak en plezier. Daardoor kun je met veerkracht uitdagingen aangaan. Je gaat ervaren dat je mag vertrouwen op jezelf!

Herken je?

[

het gevoel dat je de regie kwijt bent, geen overzicht meer hebt en een (te) hoge werkdruk ervaart?

[

dat je in contact met (sommige) collega’s anders reageert dan je zou willen?

[

dat je het lastig vindt om je uit te spreken (in een grote groep)?

[

dat je kan schrikken van je eigen gedrag en emoties of die van de ander?

[

dat je niet tot je recht komt?

Je bent hier niet alleen in, ik help je graag.
Laten we samen op zoek gaan naar een nog betere versie van jezelf!

Werkwijze coachtraject

Intake

De intake is een waardevol moment om te bepalen of onze samenwerking de juiste stap is voor jou. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt en het vertrouwen hebt om open te zijn over jouw persoonlijke situatie. Daarnaast biedt deze gelegenheid de ruimte om de specifieke behoeften en verwachtingen van het coachtraject te bespreken. Uiteraard is deze intake is vrijblijvend en kosteloos!

Coachsessies

Daarna starten de coachsessies. Afhankelijk van je coachvraag kun je uitgaan van gemiddeld 5 sessies. Elke sessie heeft een duur van 1,5 uur en we plannen deze samen in. De periode tussen de sessies is 2 tot 4 weken. Je hebt dan voldoende tijd om je inzichten te verwerken en te oefenen met ‘ander gedrag’. Tijdens de laatste sessie kijken we naar de stappen die je hebt gezet, bespreken we wat je eventueel nog nodig hebt en ronden we het traject af.

Locatie

Waar we de sessies houden is aan jou. Op een andere plek dan je werk, juist op je werk, online of wandelend in de natuur, net waar jij je comfortabel bij voelt!

"Wilma heeft mij echt weten te raken en motiveren om zelf te kunnen en willen veranderen."

Eric Piket

"Ik heb Wilma leren kennen als een echte professional die altijd op zoek is naar waar zij van toegevoegde betekenis kan zijn. Kwaliteit staat bovenaan bij haar. Dat combineert ze met een enorme betrokkenheid bij zowel de organisatie als de personen die daar deel van uitmaken. Door de ervaring voel je op een ander niveau dan alleen het cognitieve wat de impact van bepaald gedrag, of juist van het loslaten van bepaald gedrag, is en ben je eerder geneigd het te herhalen"

Els Vergouwen

Kennismaken?

Nieuwsgierig wat ik voor je team, voor je medewerker(s) of voor jou kan betekenen?
Bel me!

06-14378359

of gebruik het contactformulier hiernaast.

 

11 + 9 =